fbpx

Tanfolyamaink

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

KATA Mesterkurzus tanfolyamaink:

5.0
5/5

ONLINE TANFOLYAM

Átfogó képzés a KATA adózás szabályairól, amit minden katás vállalkozónak kívülről kell tudnia, példákkal és számolásokkal illusztrálva.
9 990 Ft
5.0
5/5

ONLINE TANFOLYAM

Ebben a tanfolyamban végig vesszük, hogy pontosan tudd mit, mikor és hogyan kell megtenned, hogy minden rendben legyen a katás vállalkozásoddal.
9 990 Ft
-
0/5

ONLINE TANFOLYAM

Katás egyéni vállakozás szüneteltetésének szabályai, és bejelntésének lépései képernyőnként, lépésről lépésre bemutatva.
14 990 Ft

Extra tanfolyamaink:

4.9
4.6/5
ONLINE TANFOLYAM + NYUGDÍJKALKULÁTOR

Egy átfogó online tanfolyam, arról, hogy Magyarországon milyen lehetőségeid vannak, ha szeretnél saját magadnak egy nyugdíjmegtakarítást. 

14 990 Ft
5.0
5/5
ONLINE TANFOLYAM
Alaposan körbejárjuk a témát: az előkészületektől, az egyeztetésen át, az árajánlat megírásán keresztül, a kiküldésig és az utókövetésig.
9 990 Ft
4.9
4.6/5

ONLINE TANFOLYAM + 6 db SZERZŐDÉS MINTA

A képzés tartalmaz 6 db szerződés mintát és egy 13 videóból álló online tanfolyamot, amelyben végigmegyünk a szerződés összes pontján.
24 990 Ft

Ami minden fizetős tanfolyamunk mellé jár:

Örökös hozzáférés
Nálunk nincsenek ütemezett videók, korlátozott hozzáférés vagy lejáró előfizetések. A tanfolyam megvásárlásával örökös hozzáférést kapsz ehhez a tanfolyamhoz, így annyiszor és akkor nézed meg, amennyiszer csak szeretnéd.

30 napos pénzvisszafizetési garancia
Biztosak vagyunk benne, hogy hasznosnak fogod találni ezt a tanfolyamunkat. Amennyiben mégsem, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszafizetjük az árát. Igen, ennyire biztosak vagyunk benne!

A tanfolyamokat azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.