fbpx

ÍRJ SIKERES ÁRAJÁNLATOKAT! - ONLINE TANFOLYAM

Hiába pályázod meg a munkákat, végül mégsem te nyered el őket?

Kattints bátran, ez a tanfolyam rövid időn belül behozza az árát!

A tanfolyam elvégzése után:

Magasabb összeget fogsz tudni elkérni a munkádért!

Mivel több munkát fogsz elnyerni, ezért nem kell árversenybe belemenned, valóban akkora összeget kérhetsz el a munkádért amit az valóban ér.

Több munkát fogsz elnyerni!

Sikeresen fogod megpályázni azokat a munkákat, amiket el szeretnél nyerni.

Mindig időben leszel kifizetve!

Mivel egy jó árajánlat megalapozza a sikeres együttműködést, kevesebb konfliktusod lesz a megrendelőiddel, könnyebben fogod tudni lezárni a projektjeidet, ezáltal hamarabb is leszel kifizetve.

Rengeteg időt fogsz megtakarítani magadnak!

Nem fogsz feleslegesen órákat eltölteni árajánlatírással, mert egy pontosan kialakított módszered erre, ahol rövid idő alatt, minőségi árajánlatokat fogsz tudni megírni és kiküldeni.

Unod, hogy rengeteg időd megy el árajánlatírásra, végül még csak válaszra sem méltatnak?

Volt egy megegyezésetek a megrendelővel, de lezárás előtt újabb és újabb dolgokat követel tőled?

Ha igen, akkor ez az online képzés neked készült!

Mit tartalmaz ez az online képzésünk?

Mint ahogy a tanfolyamban is elhangzik, egy árajánlat sikere sokkal korábban kezdődik, még mielőtt felkeresnek minket és árajánlatot kérnek tőlünk, vagy mi megpályázunk egy munkát.

Pont emiatt ebben az online tanfolyamban alaposan végigjárjuk a témát, az alapoktól és előkészületektől kezdve az egyeztetésen keresztül egészen a konkrét, azonnal felhasználható sablonon és annak részein át egészen az árajánlat kiküldésig és utókövetésig.

A tanfolyamban az árajánlat megírása fejezetben egy konkrét árajánlat mintát használva végigvesszük egy árajánlat kritikusan fontos részeit, azonnal felhasználható mintaszövegekkel.

Mit veszünk át ebben a tanfolyamban?

Végig vesszük a teljes folyamatot, részletesen beszélünk az árajánlat megírásához, nélkülözhetetlen részeiről, és tippeket és trükköket mutatok, hogy hogyan tudod növelni esélyedet, hogy elnyerd azokat a projekteket, amiket igazán szeretnél.

Előkészületek (3 videó)

A munka sikeres megpályázása sokkal korábban kezdődik, mint magának az árajánlatnak a megírása. Pont emiatt végig vesszük ebben a fejezetben, hogy milyen előkészületeket tudunk tenni, azért hogy növeljük az esélyünket. Beszélünk arról, hogy hogyan nézzük át a weboldalunkat, javítsuk ki rajta a különböző tartalmai és technikai hibákat, milyen szemüvegen keresztül nézzük át a Google találatait és a különböző közösségi oldalainkat. Egy külön videóban konkrét technikákat vesszünk át, hogy hogyan hogyan ismerjük meg kikkel is versenyzünk, ők mivel pályáznak és mit tanulhatunk tőlük.

Kapcsolat és egyeztetés (2 videó)

Az első kapcsolat a leendő megrendelővel, meghatározó a későbbi sikeres pályázás szempontjából.Ezért ebben a fejezetben beszélünk mi az a legfontosabb dolog, amire oda kell figyelnünk amikor felkeresnek minket, valamint végigvesszük, hogy miért nincs árajánlat egyeztetés nélkül!

Árajánlat megírása (13 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Kiküldés (3 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Utókövetés (2 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Hogyan tovább? (2 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

A tanfolyam számokban:

23 db

videó

1 óra 14 perc

videóanyag

1 db

letölthető fájl

31

hallgató

5.0 csillag

3 db értékelés alapján

Hogyan épül fel ez az online tanfolyam?

Modern, átlátható, könnyen használható tanfolyamfelület

A teljesen átalakított és megújított tanfolyamrendszerünk egy új, modern, átlátható és könnyen használható tanfolyam felületet kapott.

Professzionális videók

A képzéseink gerincét a videók adják. Videókban mutatjuk meg és magyarázzuk el az adott témát. A képzés anyagát 2-5 perces videókra szedtük szét, egy-egy videó egy konkrét témával foglalkozik.

Szöveges anyagok, extra információk, hasznos hivatkozások

A leckékhez sokszor extra szöveges információ is tartozik, ami kiegészíti a videók anyagait. Itt találhatóak a videó anyagához kapcsolódó linkek is, így könnyen tudod azonnal alkalmazni az elhangzottakat.

Kérdés szekció minden leckénél

Minden lecke alatt található egy kérdés szekció. Itt az adott leckével kapcsolatos kérdésedet tudod feltenni szakértőinknek, de vissza is tudod olvasni mások által feltett kérdéseket, szakértőink által adott korábbi válaszokat, valamint te is meg tudod osztani a tapasztalatod a KatásLeszek hallgatóival.

Tudáspróbák

Minden tanfolyamhoz készül tudáspróba is, mely segítségével tudod tesztelni a frissen megszerzett tudásodat. A tanfolyam anyagából rákérdezünk a legfontosabb információkra, így nem csak tesztelni tudod a tudásod, hanem be is tudod gyakorolni azokat.

Kattints bátran, valóban teljesen ingyenesen tekintheted meg ezt a képzést!

Mit mondtak azok, akik elvégezték ezt a tanfolyamunkat?

"Hasznos, rövid, lényegre törő, könnyen emészthető anyag. Nekem nagyon tetszett, tudott újat mondani."
Kékesi Ildikó
5/5
"Rendkívül hasznos tartalom. Rengeteget tanulnom és olyanok is elhangzottak, amikre nem is gondoltam volna. Köszönöm!"
Mikó Tamás
5/5

Vásárold meg most a képzést magadnak!

Ezt képzést választhatod konzultációval együtt!

Alap csomag

Tanfolyam + Árajánlat minta

A képzés ára:

9 990 Ft + ÁFA

5 994 Ft + ÁFA

Extra csomag

Tanfolyam + Árajánlat minta + konzultáció

EXTRA:

A képzés ára:

19 990 Ft + ÁFA

A csomag ára:

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

Gyakran Felmerülő Kérdések

A regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint kattintani a nagy zöld gombra, majd add meg az adataidat. Ekkor kapsz majd egy visszaigazoló e-mailt, hogy sikeresen felíratkoztál. Másnaptól márkapod is az első napi leckét.
Igen, valóban ingyenes, regisztrációnál nem is kérünk bankkártya adatokat.
Ahogy láthattad a weboldalunk ez a tanfolyam meg is vásárolható 9990 forintért. A fizetős és az inygenes tanfolyam tartalmában teljesen megegyezik. Pontosan ugyanazok a videók, ugyanzok az anyagok találhatóak benne. A külnöbség ott van, hogy a fizetős változatnál azonnal meg kapod a teljes anyagot, és örökös hozzáférést kapsz, így bármikor később vissza tudsz térni, a videókat újra tudod nézni, hónapokkal később is tudsz kérdezni egy-egy lecke oldalán. ezzel szemben az ingyenes változatban 14 napon keresztül, leckékre bontva kapod meg az anyagot, naponta 1-1 leckét, miután lejár a 14 nap nap, utána már nem fogsz többet hozzáférni a tanfolyam anyagához. De ne aggódj, bármikor válthatsz a fizetős változatra.
Igen, persze. Onnantól kezdve megkapod az örökös hozzáférést a tanfolyamhoz, valamint a KATA Mesterkurzus VIP Facebook csoprottagságot is. Onnantól a tanfolyam bármikor elérhető lesz a számodra, a videókat akkor és annyiszor nézed vissza amennyiszer csak szeretnéd. Lesz egy saját videókézikönyved, ami mindig ott lesz neked.
Nem, a KATA Mesterkurzus VIP Facebook csoport hozzáférés, csaka. fizetős tanfolyamokat megvásárló hallgatóinknak jár.