fbpx

4. MODUL

KATA bevallás elkészítése

Teljesen megújított, kibővített 2021-es verzió!

Online tanfolyam, ahol lépésről lépésre, képernyőről képernyőre tanítjuk meg neked, hogy könyvelő nélkül, hogyan kell elkészítened és beadnod a KATA bevallásod.
A KATA bevallásod leadásáig már csak ennyi időd van hátra:
nap
óra
perc
másodperc
Kattints bátran, vásárlás után azonnal hozzáférsz a tananyaghoz!

Miért vásárold ezt a képzésünket?

Saját magad, magabiztosan el fogod tudni készíteni a KATA bevallásod, könyvelő nélkül

Átfogó, magabiztos ismeretet szerzel a KATA bevallás elkészítéséről

A képernyőnként mutatunk meg minden teendőt, mit, hol és hogyan kell kitölteni

Mindenki számára érthetően magyarázunk el mindent, így biztosra veheted, hogy könnyen megbírkózol minden teendővel

Ha mégis elakadnál, tanfolyam felületén minden leckénél tudsz kérdezni is, nem hagyunk magadra a bevallás elkészítése közben!

Szeretnéd te magad elkészíteni a KATA bevallásod ?

Ha igen, akkor ez az online képzés neked készült!

Tanfolyamunk segítségével eddig több, mint 430 katás vállalkozó készítette el a bevallását !

Mit tartalmaz ez az online képzésünk?

A KATA nehézsége nem abban rejlik, hogy a szabályok, törvények nehezen érthetőek lennének. Az a nehéz benne az, hogy nagyon sok szabály van amiről tudnod kell, mert ha ezeket nem veszed figyelembe, akkor máris nagy bajba kerülhetsz.

Ehhez hozzájön, hogy egy katásnak, nem csak a KATA törvényt kell ismernie. Úgyanúgy vonatkozik rá az egyéni vállalkozóról és egyéni cégről szóló törvény, az áfa törvény, nemzetközi törvények és szabályok és még rengetek minden más.

Ezt az internetről összeszedni, kibogarászni szinte lehetetlen.

Pont emiatt hoztuk létre ezt a képzést, hogy ne kelljen napokat, heteket ezzel eltöltened. Egyetlen képzésben összeszedtük neked a KATA adózás szabályait, olyan részletséggel ahogyan még egy könyvelő se magyarázná el neked!

Igen, ezt ilyen határozottan ki merjük jelenteni!

Ha szeretnél magabiztos tudást szerezni a KATA adózásról, akkor ez a tanfolyam neked készült! Ne habozz kattints a gombra, és vásárold meg most!

Mit veszünk át ebben a 12 leckés online tanfolyamban?

Mi az KATA és mikor válasszuk?

Mi is az a KATA adózás? Milyen adót vált ki a KATA és milyeneket nem? Végig számoljuk, hogy mekkora bevételnél mennyire éri meg a KATA adózást választani, valamint azt is végig vesszük, hogy milyen esetekben nem lehetsz katás egyéni vállalkozó, mert bizony, vannak kizáró okok is.

Főállásban vagy mellékállásban?

Mikor kell főállású katásnak lenni, és mikor lehetünk mellékállású katás? Mit is jelent ez, és mikor mekkora összegű havi KATA adót kell fizetnünk?

Iparűzési adó fizetésének kétféle módja

Vállalkozásunk létrehozása után nyilatkoznunk kell, hogy hogyan szeretnénk fizetni az iparűzési adót. Ezt sokan elrontják, ezért ebben a leckében végig vesszük a lehetőségeket, kiszámoljuk, hogy melyik esetben melyiket érdemes választani, és hogy milyen szabályok vonatkoznak rá.

Iparkamarai hozzájárulás

Minden egyéni vállalkozónak regisztrálnia kell magát a területileg illetékes iparkamaránál. Megnézzük ez pontosan mit jelent, mekkora összeget kell fizetni és mikor?

Katások és a bevétel

Mi számít bevételeknek a KATA szempontjából és mi nem? Végig vesszük, hogy miért fontos a bevétel megszerzésének az időpontja, valamint, hogy mikor van és mikor nincs jelentősége a költségeknek KATA adó szempontjából. Mekkora a KATA bevételi határ 2020-ban? Ha év közben szüneteltünk, mentesítést kértünk akkor ilyen esetekben, hogyan kell arányosítani azt? Példákon keresztül végig számoljuk a lehetőségeket.

Alanyi adómentes vagy áfakörös?

Mit jelent az, hogy alanyi adómentes és mit, hogy áfakörös? Mi 2020-ban az alanyi adómentesség határa, és pontosan hogyan kell azt kiszámítani, ha nem egész évben voltunk KATA vállalkozók? Ha elérjük a 12 milliós határt, akkor nem csak a 40%-os extra KATA adóval kell foglalkoznunk. Ebben a leckében végigvesszük milyen teendőink lesznek, és mit kell tudni arról, ha áfakörösök leszünk?

Kik vagyunk mi?

A KatásLeszek 2017 óta készít online képzéseket kimondottan KATA adózó egyéni vállalkozóknak. A több évnyi oktatóanyag fejlesztés és Szedlák Anita több mint 15 éves szakmai tapasztalata a garancia arra, hogy a maximálisan elégedett leszel a tőlünk vásárolt online tanfolyamokkal.

Molnár Szabolcs

KatásLeszek alapítója és ügyvezetője

Szedlák Anita

Könyvelő,
KatásLeszek szakmai koordinátora,
Ledger & Co. Media Accounting Kft. ügyvezetője

A tanfolyam számokban:

31 db

lecke

11 db

videó

21 perc

videóanyag

476

hallgató

4.91 csillag

35 db értékelés alapján

31 db

lecke

11 db

videó

21 perc

videóanyag

476

hallgató

4.91 csillag

35 db értékelés alapján

A tanfolyam teljes tartalom jegyzéke:

Ebben a képzésben lépésről lépésre végigvesszük, hogy hogyan tudod elkészíteni a KATA bevallásodat. Megmutatjuk neked képernyőről képernyőre, hogy mit, hogyan kell kitölteni, hol, mire kell figyelni.

1. Bevezető - 2 lecke

2. KATA bevallás, katásokat érintő bevallások, határidők - 4 lecke

3. Hogyan számoljuk ki pontosan a bevételünket? - 8 lecke

4. Előkészületek, szükséges dokumentumok lementése, beszerzése - 3 lecke

5. Bevételi nyilvántartás elkészítése - 4 lecke

6. KATA bevallás kitöltése és beküldése - 5 lecke

7. Hogyan módosítható a bevallás, ha valami probléma merül fel? - 4 lecke

8. Végső gondolatok - 1 lecke

Kattints bátran, vásárlás után azonnal hozzáférsz a tananyaghoz!

Hogyan épül fel nálunk egy online tanfolyam?

Modern, átlátható, könnyen használható tanfolyamfelület

A teljesen átalakított és megújított tanfolyamrendszerünk egy új, modern, átlátható és könnyen használható tanfolyam felületet kapott.

Professzionális videók

A képzéseink gerincét a videók adják. Videókban mutatjuk meg és magyarázzuk el az adott témát. A képzés anyagát 2-5 perces videókra szedtük szét, egy-egy videó egy konkrét témával foglalkozik.

Professzionális videók

A képzéseink gerincét a videók adják. Videókban mutatjuk meg és magyarázzuk el az adott témát. A képzés anyagát 2-5 perces videókra szedtük szét, egy-egy videó egy konkrét témával foglalkozik.

Szöveges anyagok, extra információk, hasznos hivatkozások

A leckékhez sokszor extra szöveges információ is tartozik, ami kiegészíti a videók anyagait. Itt találhatóak a videó anyagához kapcsolódó linkek is, így könnyen tudod azonnal alkalmazni az elhangzottakat.

Kérdés szekció minden leckénél

Minden lecke alatt található egy kérdés szekció. Itt az adott leckével kapcsolatos kérdésedet tudod feltenni szakértőinknek, de vissza is tudod olvasni mások által feltett kérdéseket, szakértőink által adott korábbi válaszokat, valamint te is meg tudod osztani a tapasztalatod a KatásLeszek hallgatóival.

Kérdés szekció minden leckénél

Minden lecke alatt található egy kérdés szekció. Itt az adott leckével kapcsolatos kérdésedet tudod feltenni szakértőinknek, de vissza is tudod olvasni mások által feltett kérdéseket, szakértőink által adott korábbi válaszokat, valamint te is meg tudod osztani a tapasztalatod a KatásLeszek hallgatóival.

Tudáspróbák

Minden tanfolyamhoz készül tudáspróba is, mely segítségével tudod tesztelni a frissen megszerzett tudásodat. A tanfolyam anyagából rákérdezünk a legfontosabb információkra, így nem csak tesztelni tudod a tudásod, hanem be is tudod gyakorolni azokat.

Csatlakozz a KatásLeszek hallgatói privát Facebook csoportjához!

Létrehoztunk egy privát Facebook csoportot, hogy hallgatóinknak legyen egy olyan zárt, szűkkörű KATA adózással és vállalkozással kapcsolatos szakmai Facebook csoportja, ahol szabadon feltehetitek kérdéseiteket, segíthettek egymásnak, elérhetitek oktatóinkat. A csoporthoz való csatlakozásra minden hallgatónk jogosult, aki megvásárolta valamelyik képzésünket.

Mit mondtak azok, akik elvégezték ezt a tanfolyamunkat?

Értékelések és vélemények

4.9
Átl. értékelés
37 db értékelés
5
34
4
3
3
0
2
0
1
0
Mi a véleményed erről a képzésről? Oszd meg a leendő hallgatókkal!
Fábián Nóra
7 hónap ezelőtt
Szuper segítség!

Köszönöm szépen a munkátokat, nagy segítség, hogy a saját dolgaimat intézhessem:)

×
Preview Image
Dr. Kovács Márta Blanka
10 hónap ezelőtt
Precíz, mindenre kitérő tanfolyam

Minden tetszett. Érthető, lépésenként végig vezető, olyan mint egy lámpás a sötétben, amikor az utat keresed, és a lámpás az útra vezet, melyet kerestél. És valóban saját magam is meg tudom csinálni a bevallást, könyvelő nem szükséges hozzá. Köszönet az alapos, precíz munkáért!

×
Preview Image
Soha Glória
10 hónap ezelőtt
Kiváló!!!

Gratulálok a munkátokhoz. Tényleg el tudom készíteni az adóbevallásomat önállóan...Már a 2019. évi KATA bevallásomat is a tanfolyamotok alapján készítettem el, de ez a mostani, továbbfejlesztett tanfolyamotok felülmúlhatatlan. Köszönöm.

×
Preview Image
Herczku Tamásné
2 év ezelőtt
Mindenkinek csak ajánlani tudom

Tavaly is a Ti segítségetekkel csináltam meg a bevallásom és ebben az évben is. Minden remekül el van magyarázva, bárki el tudja így saját magának készíteni. A megújult felület is nagyon tetszik, minden átlátható.

×
Preview Image
Sokorai Péter
2 év ezelőtt
Pont annyi, amennyi kell

A tanfolyam pontosan arra terjed ki, amire ki kell neki. A lépéseket követve egyszerűen, precízen és értetlenkedés mentesen végezheti el a bevallás előzetesen ijesztőnek tűnő lépéseit.

×
Preview Image
Homoródi Frigyes
2 év ezelőtt
Köszönöm, hogy vezettetek

A megadott lépések mentén nem volt nagy feladat elkészítenem a bevallást. Azt pedig külön köszönöm, hogy én két éve vettem meg ennek a képzésnek az elődjét, de hozzá tudtam férni az aktuális változathoz!

×
Preview Image
Kabelács Péter
2 év ezelőtt
Profi anyag

Profin összerakott munka, éppúgy, mint már tavaly is. Az anyagok frissítése üdítő, és megnyugtató, így minden évben az aktualitásoknak megfelelve készíthető el a bevallás. Köszönöm!

×
Preview Image
Moyzesné Vecsey-Körmendi Szilvia
2 év ezelőtt
Átlátható, érthető

Szerintem szuperül leírtatok mindent lépésről-lépésre, érthetően.

×
Preview Image
Kunsági Alexandra
2 év ezelőtt
szuper tananyag volt!

érthető, lényegretörő

×
Preview Image
Biró Zita
2 év ezelőtt
Tényleg nem kell könyvelő a bevalláshoz!

Jól felépített, könnyen követhető anyag. Lényegre szorítkozik, nincs benne semmi felesleges.

×
Preview Image
További értékelések megtekintése
Mi a véleményed erről a képzésről? Oszd meg a leendő hallgatókkal!
Kattintás után átviszünk a megrendelés oldalra, ahol a fizetés után azonnal hozzá tudsz férni a tanfolyamhoz.

Ami minden tanfolyamunk mellé jár...

Két extra érv, hogy miért a mi képzésünket válaszd!

Örökös hozzáférés
Nálunk nincsenek ütemezett videók, korlátozott hozzáférés vagy lejáró előfizetések. A tanfolyam megvásárlásával örökös hozzáférést kapsz ehhez a tanfolyamhoz, így annyiszor és akkor nézed meg, amennyiszer csak szeretnéd.

30 napos pénzvisszafizetési garancia
Biztosak vagyunk benne, hogy hasznosnak fogod találni ezt a tanfolyamunkat. Amennyiben mégsem, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszafizetjük az árát. Igen, ennyire biztosak vagyunk benne!

Csomagban jobban megéri!

KATA Mesterkurzus csomagot megvásárolva, mind az 5 db KATA online tanfolyamunkat megkapod!

5 db

Online tanfolyam

84 db

oktató videó

4 óra

videóanyag

71 db

kidolgozott téma

4,9 ⭐️

átlagos értékelés

Mind az öt tanfolyam egy csomagban, kedvezményes áron!

Ebben a csomagban megkapod a KATA Mesterkurzus mind az öt tanfolyamát, ami tartalmazz több mint 4 órányi videóanyagot, professzionális, mindenki számára érthető videókkal. Ezeken felül képzéseink tartalmaznak szöveges kiegészítéseket, magyarázatokat, törvényrészleteket, tudáspróbákat.

Szerezd be most kedvezményes áron a teljes csomagot !

54 950 Ft

19 990 Ft + ÁFA

* ‘KATA bevallás’ képzésünket 2021. január 15.-ig frissíteni fogjuk a legfrissebb szabályoknak megfelelően.

KATA Mesterkurzus

KATA Mesterkurzus

Mind az öt modul egy csomagban, kedvezményes áron!

Ebben a csomagban megkapod a KATA Mesterkurzus mind az öt tanfolyamát, ami tartalmazz több mint 4 órányi videóanyagot, professzionális, mindenki számára érthető videókkal. Ezeken felül képzéseink tartalmaznak szöveges kiegészítéseket, magyarázatokat, törvényrészleteket, tudáspróbákat.

Szerezd be most kedvezményes áron a teljes csomagot !

24 990 Ft

* ‘KATA bevallás’ képzésünket 2021. január 15.-ig frissíteni fogjuk a legfrissebb szabályoknak megfelelően.

Vásárold meg most a képzést magadnak!

Vásárlás egy perc alatt megvan, azonnal hozzáférsz a online tanfolyamhoz!

Teljesen megújított, kibővített 2021-es verzió!

A képzés ára:

9 990 Ft + ÁFA

9990 Ft + ÁFA

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

Gyakran Felmerülő Kérdések

A regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint kattintani a nagy zöld gombra, majd add meg az adataidat. Ekkor kapsz majd egy visszaigazoló e-mailt, hogy sikeresen felíratkoztál. Másnaptól márkapod is az első napi leckét.
Nem, a KATA Mesterkurzus VIP Facebook csoport hozzáférés, csaka. fizetős tanfolyamokat megvásárló hallgatóinknak jár.