fbpx

2. MODUL

KATA kötelezettségek, teendők és határidők

Ebben a tanfolyamban végig vesszük a katás vállalkozók kötelezettségeit, teendőit és rájuk vonatkozó határidőket, hogy pontosan tudd mit, mikor és hogyan kell megtenned, hogy minden rendben legyen a katás vállalkozásoddal.
Kattints bátran, vásárlás után azonnal hozzáférsz a tananyaghoz!

A tanfolyam elvégzése után:

Pontosan fogod tudni, mit mikor és hogyan kell kifizetned

A tanfolyamban végig megyünk a teendőkön, pontosan megmutatjuk, hogy melyik adót és járulékot, melyik számláaszámla kell utalnod, és milyen határidővel.

El fogod tudni kerülni a bírságokat

Mivel pontosan fogod tudni milyen teendőid és kötelezettségeid vannak, KATA adózóként, ezért el fogod tudni kerülni a bírságokat és böntetéseket.

Tudni fogod, mire kell figyelned

Vannak bizonyos szabályok, amiket ha nem tartunk be akkor nem csak bírság lehet a vége, hanem ki is zárhatnak minket a KATA hatálya alól, így csak lényegesen kedvezőtlenebb adózási mód mellett fogunk tudni vállalkozni.

Nem csak a havi vagy éves teendőidet fogod ismerni

Ismerni fogod azokat a kötelezettségeidet is, amik nem a havi vagy éves teendőid közé tartoznak, mégis fontosak ahhoz, hogy mindent szabályosan intézz a vállalkozásodban.

Szeretnél minden szabályosan végezni a KATA vállalkozásoddal kapcsolatban?

Ha igen, akkor ez az online képzés

Mit tartalmaz ez az online képzésünk?

Mint ahogy a tanfolyamban is elhangzik, egy árajánlat sikere sokkal korábban kezdődik, még mielőtt felkeresnek minket és árajánlatot kérnek tőlünk, vagy mi megpályázunk egy munkát.

Pont emiatt ebben az online tanfolyamban alaposan végigjárjuk a témát, az alapoktól és előkészületektől kezdve az egyeztetésen keresztül egészen a konkrét, azonnal felhasználható sablonon és annak részein át egészen az árajánlat kiküldésig és utókövetésig.

A tanfolyamban az árajánlat megírása fejezetben egy konkrét árajánlat mintát használva végigvesszük egy árajánlat kritikusan fontos részeit, azonnal felhasználható mintaszövegekkel.

Mit veszünk át ebben a tanfolyamban?

Az új leckéről mindig e-mailben fogsz madj rétesítést kapni, majd bejelentkezés után, maga a tanfolyam oldalán fogod tudni megnézni őket.

Előkészületek (3 videó)

A munka sikeres megpályázása sokkal korábban kezdődik, mint magának az árajánlatnak a megírása. Pont emiatt végig vesszük ebben a fejezetben, hogy milyen előkészületeket tudunk tenni, azért hogy növeljük az esélyünket. Beszélünk arról, hogy hogyan nézzük át a weboldalunkat, javítsuk ki rajta a különböző tartalmai és technikai hibákat, milyen szemüvegen keresztül nézzük át a Google találatait és a különböző közösségi oldalainkat. Egy külön videóban konkrét technikákat vesszünk át, hogy hogyan hogyan ismerjük meg kikkel is versenyzünk, ők mivel pályáznak és mit tanulhatunk tőlük.

Kapcsolat és egyeztetés (2 videó)

Az első kapcsolat a leendő megrendelővel, meghatározó a későbbi sikeres pályázás szempontjából.Ezért ebben a fejezetben beszélünk mi az a legfontosabb dolog, amire oda kell figyelnünk amikor felkeresnek minket, valamint végigvesszük, hogy miért nincs árajánlat egyeztetés nélkül!

Árajánlat megírása (13 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Kiküldés (3 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Utókövetés (2 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Hogyan tovább? (2 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

A tanfolyam számokban:

23 db

videó

45 perc

videóanyag

2 db

letölthető fájl

22

hallgató

5.0 csillag

2 db értékelés alapján

23 db

videó

45 perc

videóanyag

2 db

letölthető fájl

22

hallgató

5.0 csillag

2 db értékelés alapján

A tanfolyam teljes tartalom jegyzéke:

1. Bevezető - 3 videó

2. Fizetendő adók, járulékok - 3 videó

3. Bevalláshoz kapcsolódó teendők - 5 videó

4. Formai teendők - 4 videó

5. Amire figyelni kell, mert kizárás lehet belőle... - 7 videó

6. Összefoglalás és hogyan tovább? - 1 videó

Hogyan épül fel nálunk egy online tanfolyam?

Modern, átlátható, könnyen használható tanfolyamfelület

A teljesen átalakított és megújított tanfolyamrendszerünk egy új, modern, átlátható és könnyen használható tanfolyam felületet kapott.

Professzionális videók

A képzéseink gerincét a videók adják. Videókban mutatjuk meg és magyarázzuk el az adott témát. A képzés anyagát 2-5 perces videókra szedtük szét, egy-egy videó egy konkrét témával foglalkozik.

Szöveges anyagok, extra információk, hasznos hivatkozások

A leckékhez sokszor extra szöveges információ is tartozik, ami kiegészíti a videók anyagait. Itt találhatóak a videó anyagához kapcsolódó linkek is, így könnyen tudod azonnal alkalmazni az elhangzottakat.

Kérdés szekció minden leckénél

Minden lecke alatt található egy kérdés szekció. Itt az adott leckével kapcsolatos kérdésedet tudod feltenni szakértőinknek, de vissza is tudod olvasni mások által feltett kérdéseket, szakértőink által adott korábbi válaszokat, valamint te is meg tudod osztani a tapasztalatod a KatásLeszek hallgatóival.

Tudáspróbák

Minden tanfolyamhoz készül tudáspróba is, mely segítségével tudod tesztelni a frissen megszerzett tudásodat. A tanfolyam anyagából rákérdezünk a legfontosabb információkra, így nem csak tesztelni tudod a tudásod, hanem be is tudod gyakorolni azokat.

Csatlakozz a KATA Mesterkurzus VIP Facebook csoportjához!

A csatlakozáshoz vásárold meg az egyik KATA Mesterkurzus képzésünket, majd a tanfolyam oldalán levő linkre kattintva, a jóváhagyást követően a csoport tagjává válsz..

Mit mondtak azok, akik elvégezték ezt a tanfolyamunkat?

"Kiváló oktatóanyag, logikusan felépített, élvezetes videókkal! Nagy segítség volt számomra, hálás köszönet!"
Szakács Éva
...
5/5
"A KATA adózás szabályai modul kiváló és naprakész áttekintést ad arról, hogy miért jó és esetleg miért nem ajánlott a KATA adózást választani. Az anyag egy része legkevésbé sem haszontalan ismétlés, még az anyag további részei életszerű példákkal mutatják be, hogy hogyan is kell értelmezni a jogszabályban leírtakat. Csak ajánlani tudom mindenkinek."
Nyíri András
...
5/5
"Nagyon sokat segít, kitűnő"
Váradi Gyöngyi
5/5
"Nagyon tetszett a tanfolyam,tömör ,értékes és érthető.Köszönöm. Ajánlom minden kezdő vállalkozónak aki szeretne tisztában lenni a fontos teendőivel."
Papp Anna
5/5
Kattintás után átviszünk a megrendelés oldalra, ahol a fizetés után azonnal hozzá tudsz férni a tanfolyamhoz.

Ami minden tanfolyamunk mellé jár...

Két extra érv, hogy miért a mi képzésünket válaszd!

Örökös hozzáférés
Nálunk nincsenek ütemezett videók, korlátozott hozzáférés vagy lejáró előfizetések. A tanfolyam megvásárlásával örökös hozzáférést kapsz ehhez a tanfolyamhoz, így annyiszor és akkor nézed meg, amennyiszer csak szeretnéd.

30 napos pénzvisszafizetési garancia
Biztosak vagyunk benne, hogy hasznosnak fogod találni ezt a tanfolyamunkat. Amennyiben mégsem, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszafizetjük az árát. Igen, ennyire biztosak vagyunk benne!

Vásárold meg most a képzést magadnak!

Vásárlás egy perc alatt megvan, azonnal hozzáférsz a online tanfolyamhoz!

A képzés ára:

9 990 Ft

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

Gyakran Felmerülő Kérdések

A regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint kattintani a nagy zöld gombra, majd add meg az adataidat. Ekkor kapsz majd egy visszaigazoló e-mailt, hogy sikeresen felíratkoztál. Másnaptól márkapod is az első napi leckét.
Nem, a KATA Mesterkurzus VIP Facebook csoport hozzáférés, csaka. fizetős tanfolyamokat megvásárló hallgatóinknak jár.