fbpx

5. MODUL

KATA egyéni vállalkozás szünetelése és újraindítása

Ahol a legtöbbször hibáznak a vállalkozók: egyéni vállalkozásuk szüneteltetésének bejelentése. Pont emiatt készítettük el ezt a tanfolyamot, hogy veled ez ne forduljon elő!

Vásárlás után az anyaghoz azonnal hozzáférsz, onnantól te magad be tudod jelenti a vállalkozásod szünetelését!

A tanfolyam elvégzése után:

Könyvelő nélkül fogod tudni bejelenteni a vállalkozásod szünetelését

A tanfolyam lépésenként, képernyőről képernyőre mutatja meg, hogy hol, mit és hogyan kell kitölteni, bejelenteni, így otthonról te magad, könyvelő nélkül is el fogod tudni intézni

Pontosan fogod ismerni a szünetelés szabályait

Ez azért fontos, mert ha nem ismered ezeket a szabályokat, akkor feleslegesen keletkezhetnek kiadásaid, feleslegesen fizethetsz extra adókat, járulékokat.

Nem csak szünetelést, de újraindítást is ismerni fogod!

A tanfolyamban nem csak a szünetelést tanítjuk meg neked, hanem ugyan olyan részletséggel mutatjuk be az újraindítás lépéseit is.

Időt és pénzt fogsz megtakarítani magadnak!

Nem kell időt töltened a szabályok keresgélésével, esetleg a megfelelő könyvelő megtalálásával. Ebben a tanfolyamban megtalálsz mindent ami a vállalkozásod szüneteléséhez és újraindításához szükséges.

Szeretnéd, ha minden a legnagyobb rendben legyen a vállalkozásod szüneteltetésének bejelentésénél?

Ha igen, akkor ez az online képzés neked készült!

Ne kövesd el a leggyakoribb, legdrágább hibákat!

Mit tartalmaz ez az online képzésünk?

A leggyakoribb hiba amit katás vállalkozók elkövetnek és később sok pénzükbe kerül, az a vállalkozásuk szüneteltetésének a bejelentése. Nem vészes, megtanulható, de pontosan tudni kell, hogy milyen szabályok vonatkoznak rád, mire kell figyelni, hova, mit és mikor kell beadni.

A tanfolyamban alaposan végig vesszük a szabályok, határidők, megválaszoljuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a szüneteléssel és újraindítással kapcsolatban.

A szünetelés bejelentésének minden lépését képernyőnként mutatjuk meg, hogy pontosan lásd mit, hogyan kell kitölteni.

Azt is megmutatjuk, hogy melyik bejelentést hogyan tudsz ellenőrizni, hogy biztosan minden rendben megtörtént-e.

Ha szeretnéd, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen a katás vállalkozásod bejelentésével, akkor kattints és szerezd be ezt a tanfolyamot.

Kik vagyunk mi?

A KatásLeszek 2017 óta készít online képzéseket kimondottan KATA adózó egyéni vállalkozóknak. A több évnyi oktatóanyag fejlesztés és Szedlák Anita több mint 15 éves szakmai tapasztalata a garancia arra, hogy a maximálisan elégedett leszel a tőlünk vásárolt online tanfolyamokkal.

Molnár Szabolcs

KatásLeszek alapítója és ügyvezetője

Szedlák Anita

Könyvelő,
KatásLeszek szakmai koordinátora,
Ledger & Co. Media Accounting Kft. ügyvezetője

A tanfolyam számokban:

21 db

videó

1 óra 5 perc

videóanyag

113

hallgató

5 csillag

6 db értékelés alapján

Mit veszünk át ebben a tanfolyamban?

Az új leckéről mindig e-mailben fogsz madj rétesítést kapni, majd bejelentkezés után, maga a tanfolyam oldalán fogod tudni megnézni őket.

Előkészületek (3 videó)

A munka sikeres megpályázása sokkal korábban kezdődik, mint magának az árajánlatnak a megírása. Pont emiatt végig vesszük ebben a fejezetben, hogy milyen előkészületeket tudunk tenni, azért hogy növeljük az esélyünket. Beszélünk arról, hogy hogyan nézzük át a weboldalunkat, javítsuk ki rajta a különböző tartalmai és technikai hibákat, milyen szemüvegen keresztül nézzük át a Google találatait és a különböző közösségi oldalainkat. Egy külön videóban konkrét technikákat vesszünk át, hogy hogyan hogyan ismerjük meg kikkel is versenyzünk, ők mivel pályáznak és mit tanulhatunk tőlük.

Kapcsolat és egyeztetés (2 videó)

Az első kapcsolat a leendő megrendelővel, meghatározó a későbbi sikeres pályázás szempontjából.Ezért ebben a fejezetben beszélünk mi az a legfontosabb dolog, amire oda kell figyelnünk amikor felkeresnek minket, valamint végigvesszük, hogy miért nincs árajánlat egyeztetés nélkül!

Árajánlat megírása (13 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Kiküldés (3 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Utókövetés (2 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Hogyan tovább? (2 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Hogyan épül fel nálunk egy online tanfolyam?

Modern, átlátható, könnyen használható tanfolyamfelület

A teljesen átalakított és megújított tanfolyamrendszerünk egy új, modern, átlátható és könnyen használható tanfolyam felületet kapott.

Professzionális videók

A képzéseink gerincét a videók adják. Videókban mutatjuk meg és magyarázzuk el az adott témát. A képzés anyagát 2-5 perces videókra szedtük szét, egy-egy videó egy konkrét témával foglalkozik.

Szöveges anyagok, extra információk, hasznos hivatkozások

A leckékhez sokszor extra szöveges információ is tartozik, ami kiegészíti a videók anyagait. Itt találhatóak a videó anyagához kapcsolódó linkek is, így könnyen tudod azonnal alkalmazni az elhangzottakat.

Kérdés szekció minden leckénél

Minden lecke alatt található egy kérdés szekció. Itt az adott leckével kapcsolatos kérdésedet tudod feltenni szakértőinknek, de vissza is tudod olvasni mások által feltett kérdéseket, szakértőink által adott korábbi válaszokat, valamint te is meg tudod osztani a tapasztalatod a KatásLeszek hallgatóival.

Tudáspróbák

Minden tanfolyamhoz készül tudáspróba is, mely segítségével tudod tesztelni a frissen megszerzett tudásodat. A tanfolyam anyagából rákérdezünk a legfontosabb információkra, így nem csak tesztelni tudod a tudásod, hanem be is tudod gyakorolni azokat.

Csatlakozz a KatásLeszek privát hallgatói Facebook csoportjához!

Létrehoztunk egy privát Facebook csoportot, hogy hallgatóinknak legyen egy olyan zárt, szűkkörű KATA adózással és vállalkozással kapcsolatos szakmai Facebook csoportja, ahol szabadon feltehetitek kérdéseiteket, segíthettek egymásnak, elérhetitek oktatóinkat. A csoporthoz való csatlakozásra minden hallgatónk jogosult, aki megvásárolta valamelyik képzésünket.

Mit mondtak azok, akik elvégezték valamelyik online tanfolyamunkat?

"Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a kurzust! Sok utánajárástól és kiadástól kíméltetek meg! A ti útmutatásotokkal sikerült végül mindent elintézni! Ajánlom mindenkinek!"
Nyisztor Károly
Infromatikus mérnök
5/5
"Fantasztikusan jó!!! Érthető, rövid magyarázatokkal lépésről lépésre végigvezet minden tennivalón, és röviden-tömören mondja el, amit feltétlenül tudnom kell. Nagyon köszönöm!!! Nekem rengeteget segített."
Boros Katalin
5/5
"Nagyon jól megszerkesztett, könnyen megérthető a tanfolyam. Mindenkinek ajánlani tudom."
Lingsch Adrienn
5/5
"Nagyon megkönnyítette a dolgom ez a kurzus. Enélkül tényleg súlyos összegeket fizethettem volna egy könyvelőnek. Tiszta, világos minden teendő. Köszönöm!"
Csík Enikő
5/5
"Érthetően, lépésről-lépésre vezet végig a teendőkön, felhasználóbarát tartalomjegyzékkel. Gratulálok hozzá."
Oláh Zoltán
5/5
"Nagyon hasznos és letisztult. Ajánlom mindenkinek. Teljes mértékben megéri az árát."
Balogh Miklós
5/5

Szüneteltetned kell a vállalkozásod?

Kattints bátran, valóban te magad el fogod tdni intézni a vállalkozásod szünetelését majd újraindítását!

Ami minden tanfolyamunk mellé jár:

Két extra érv, hogy miért a mi képzésünket válaszd!

Örökös hozzáférés
Nálunk nincsenek ütemezett videók, korlátozott hozzáférés vagy lejáró előfizetések. A tanfolyam megvásárlásával örökös hozzáférést kapsz ehhez a tanfolyamhoz, így annyiszor és akkor nézed meg, amennyiszer csak szeretnéd.

30 napos pénzvisszafizetési garancia
Biztosak vagyunk benne, hogy hasznosnak fogod találni ezt a tanfolyamunkat. Amennyiben mégsem, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszafizetjük az árát. Igen, ennyire biztosak vagyunk benne!

Csomagban jobban megéri!

KATA Mesterkurzus csomagot megvásárolva, mind az 5 db KATA online tanfolyamunkat megkapod!

5 db

Online tanfolyam

84 db

oktató videó

4 óra

videóanyag

71 db

kidolgozott téma

4,9 ⭐️

átlagos értékelés

Mind az öt tanfolyam egy csomagban, kedvezményes áron!

Ebben a csomagban megkapod a KATA Mesterkurzus mind az öt tanfolyamát, ami tartalmazz több mint 4 órányi videóanyagot, professzionális, mindenki számára érthető videókkal. Ezeken felül képzéseink tartalmaznak szöveges kiegészítéseket, magyarázatokat, törvényrészleteket, tudáspróbákat.

Szerezd be most kedvezményes áron a teljes csomagot !

54 950 Ft

19 990 Ft + ÁFA

* ‘KATA bevallás’ képzésünket 2021. január 15.-ig frissíteni fogjuk a legfrissebb szabályoknak megfelelően.

KATA Mesterkurzus

KATA Mesterkurzus

Mind az öt modul egy csomagban, kedvezményes áron!

Ebben a csomagban megkapod a KATA Mesterkurzus mind az öt tanfolyamát, ami tartalmazz több mint 4 órányi videóanyagot, professzionális, mindenki számára érthető videókkal. Ezeken felül képzéseink tartalmaznak szöveges kiegészítéseket, magyarázatokat, törvényrészleteket, tudáspróbákat.

Szerezd be most kedvezményes áron a teljes csomagot !

24 990 Ft

* ‘KATA bevallás’ képzésünket 2021. január 15.-ig frissíteni fogjuk a legfrissebb szabályoknak megfelelően.

Vásárold meg most a képzést magadnak!

Vásárlás egy perc alatt megvan, azonnal hozzáférsz a online tanfolyamhoz, és onnantól kezdve te magad, otthonról el tudod intézni a vállalkozásod szünetelését, majd újraindítását is!

A képzés ára:

14 990 Ft + ÁFA

11 992 Ft + ÁFA

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

Gyakran Felmerülő Kérdések

A regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint kattintani a nagy zöld gombra, majd add meg az adataidat. Ekkor kapsz majd egy visszaigazoló e-mailt, hogy sikeresen felíratkoztál. Másnaptól márkapod is az első napi leckét.
Nem, a KATA Mesterkurzus VIP Facebook csoport hozzáférés, csaka. fizetős tanfolyamokat megvásárló hallgatóinknak jár.