fbpx

Üdvözöllek a KATA egyéni vállalkozás létrehozás képzésünkön!

Ahogyan a KATA adózás szabályaiban láthattuk kétféle iparűzési adó létezik: a tételes adó és bevétel alapján fizetett iparűzési adó. Ez azért fontos mert a kettőre különböző szabályok vonatkoznak. Ebben a leckében a tételes iparűzési adó megfizetésének szabályait vesszük át:

Molnár Szabolcsnak hívnak, a KatásLeszek ügyvezetője vagyok és ebben a tanfolyamban én leszek az oktatód.

A KatásLeszeknél évek óta készítünk online képzéseket, kimondottan KATA adózó egyéni vállalkozóknak, elsősorban KATA adózás témájában, de vannak tanfolyamaink megbízási szerződésről, árajánlatírásról és nyugdíj témájáról is.

Amennyiben szeretnél nekem e-mailt írni, akkor a szabolcs@katasleszek.hu e-mail címen ezt megteheted. Írj nekem bátran!

Molnár Szabolcs

Ügyvezető, oktató

www.katasleszek.hu

Szedlák Anita

Ügyvezető, könyvelő

Ledger&Co Media Accounting Kft.
könyvelőiroda

Szeretném bemutatni Szedlák Anitát, könyvelőt, a Ledger&Co Media Accounting Kft. ügyvezetőjét, ő a KatásLeszek szakmai koordinátora.

Ha a tanfolyam közben kérdésetek lenne a tanfolyam anyagával kapcsolatban, akkor bátran használjátok a leckék alján levő hozzászólás szekciót, Anita és én is állunk a rendelkezésetekre.

Most rajtad a sor!

Használd a lecke alján levő hozzászólás szekciót, hogy üdvözöld a többi hallgatót és pár mondatban bemutatkozz! Írd meg, hogy mivel foglalkozol, milyen területen dolgozol (nyugodtan írd bele a weboldalad címét is, ha szeretnéd).
Azt is írd meg, hogy mióta vagy katás, vagy ha még nem vagy az mikor tervezel belevágni?

Szeretnénk, hogy egy inspiráló, jó hangulatú környezet legyen mindenki számára ez a képzés. Azért, hogy ez megvalósuljon, kérlek szánj egy percet rá és olvasd el az ide vonatkozó iránymutatásainkat:

Legyél aktív tagja a közösségnek…

  • Amennyiben kérdésed merülne fel a tananyaggal kapcsolatban, bátran tedd fel azt az adott leckénél. Nem az általános iskolában vagyunk, senki nem fog megszólni érte, sőt! Lehet olyat kérdezel, ami más hallgatókat is érint vagy érdekel.
  • Bátran oszd meg a saját tapasztalatod, az adott témával kapcsolatban, így mások is tudnak majd belőle tanulni. 🙂

Amire figyelj kérlek…

Valójában teljesen emberi dolgokról van szó, de az inspiráló, jó hangulatú környezet megteremtése végett kénytelenek vagyunk kiemelni ezeket:

  • A felmerülő kérdést mindig az adott témánál tedd fel, hogy az utánad jövő hallgatók is láthassák azt. A nem megfelelő helyen feltett kérdéseket sajnos törölnünk kell majd a rend fenntartása érdekében.
  • Ugyanez vonatkozik a megosztott tapasztalataid és katás élményeiddel kapcsolatban is. Azokat is mindig az adott témánál írd meg. Ezek értékes információk lehetnek más hallgatók számára, így biztatunk, hogy bátran írd meg őket, de a megfelelő helyre, hogy egy rendszerezett, átlátható képzést tudjunk nyújtani.
  • Egy apróság még: Az oktató beleegyezése nélkül hirdetéseket, vagy hirdetésnek minősülő hozzászólásokat tilos elhelyezni…de gondolom ez természetes, nem ezért vagyunk itt. 🙂

Amit még kiemelnék: Úgy beszéljünk hallgatótársainkhoz, ahogy szeretnénk, hogy velünk is beszéljenek. A másokat minősítő, zaklató vagy hasonló megjegyzéseket töröljük figyelmeztetés nélkül.

Köszönöm, hogy elolvastad ezeket a szabályokat. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian jól fogjuk érezni magunkat a képzés közben, és végül egy valóban hasznos, átfogó tudást fogsz szerezni a KATA adózásról! 🙂

Ha végeztél ezzel a leckével, kattints a “Kész a lecke” gombra. Ekkor az oldalsó tartalomjegyzékben egy kis kék pipa jelzi, hogy az adott leckével végeztél,  így folyamatosan tudod követni, hogy melyik leckét láttad már a tanfolyamban, melyiket nem.

De most vágjunk is bele, kattints a “Következő lecke” gombra, és ugorj a következő leckére!

Jó tanulást kívánok!

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
error: