fbpx

Megbízási szerződés KATA adózó egyéni vállalkozóknak

ONLINE TANFOLYAM + 6db SZERZŐDÉSMINTA

Kattints bátran, biztosan elégedett leszel a kapott anyagokkal!

A tanfolyam elvégzése után:

Magasabb összeget fogsz tudni elkérni a munkádért!

Mivel több munkát fogsz elnyerni, ezért nem kell árversenybe belemenned, valóban akkora összeget kérhetsz el a munkádért amit az valóban ér.

Több munkát fogsz elnyerni!

Sikeresen fogod megpályázni azokat a munkákat, amiket el szeretnél nyerni.

Mindig időben leszel kifizetve!

Mivel egy jó árajánlat megalapozza a sikeres együttműködést, kevesebb konfliktusod lesz a megrendelőiddel, könnyebben fogod tudni lezárni a projektjeidet, ezáltal hamarabb is leszel kifizetve.

Rengeteg időt fogsz megtakarítani magadnak!

Nem fogsz feleslegesen órákat eltölteni árajánlatírással, mert egy pontosan kialakított módszered erre, ahol rövid idő alatt, minőségi árajánlatokat fogsz tudni megírni és kiküldeni.

Nem szeretnél több százezer forintot kiadni azért, hogy legyen egy jó megbízási szerződésed?

Félsz hogy a hatóságok burkolt munkaviszonynak minősítik a vállalkozási tevékenységedet?

Szeretnél egy megfelelő biztonságot nyújtó szerződést kötni ügyfeleiddel?

Ha igen, akkor ez az online képzés neked készült!

Mit tartalmaz ez az online képzésünk?

megbizasi_doboz

A tanfolyam tartalmaz három megbízási szerződést, amit kimondottan KATA adózó egyéni vállalkozóknak lett kialakítva. Emellé adunk egy videótanfolyamot is, amiben pontról pontra elmagyarázzuk a szerződés tartalmát, megmutatjuk, hogy hol melyik részeket, hogyan kell majd kialakítanod.

Így biztosra veheted, hogy egy átgondolt, biztonságot nyújtó szerződésed lesz, ami megvéd mind az ügyfeleiddel szemben, mind a hatóságokkal szemben.

Mit veszünk át ebben a tanfolyamban?

A képzéshez jár 6 darab szerződésminta. A tanfolyam videóanyagában Dr. Börcsök Rita ügyvéd pontonként végig megy a szerződés pontjain és megmagyarázza, hogy pontosan mi mit jelent, hol mire kell figyelni.

Előkészületek (3 videó)

A munka sikeres megpályázása sokkal korábban kezdődik, mint magának az árajánlatnak a megírása. Pont emiatt végig vesszük ebben a fejezetben, hogy milyen előkészületeket tudunk tenni, azért hogy növeljük az esélyünket. Beszélünk arról, hogy hogyan nézzük át a weboldalunkat, javítsuk ki rajta a különböző tartalmai és technikai hibákat, milyen szemüvegen keresztül nézzük át a Google találatait és a különböző közösségi oldalainkat. Egy külön videóban konkrét technikákat vesszünk át, hogy hogyan hogyan ismerjük meg kikkel is versenyzünk, ők mivel pályáznak és mit tanulhatunk tőlük.

Kapcsolat és egyeztetés (2 videó)

Az első kapcsolat a leendő megrendelővel, meghatározó a későbbi sikeres pályázás szempontjából.Ezért ebben a fejezetben beszélünk mi az a legfontosabb dolog, amire oda kell figyelnünk amikor felkeresnek minket, valamint végigvesszük, hogy miért nincs árajánlat egyeztetés nélkül!

Árajánlat megírása (13 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Kiküldés (3 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Utókövetés (2 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

Hogyan tovább? (2 videó)

Természetesen a tanfolyam legnagyobb részében (13 videó) maga az árajánlat megírásával foglalkozunk.

A tanfolyam számokban:

13 db

videó

36 perc

videóanyag

6 db

letölthető fájl

85

hallgató

4.8 csillag

11 db értékelés alapján

Hogyan épül fel nálunk egy tanfolyam, amit ebben a képzésben is megkapsz?

Modern, átlátható, könnyen használható tanfolyamfelület

A teljesen átalakított és megújított tanfolyamrendszerünk egy új, modern, átlátható és könnyen használható tanfolyam felületet kapott.

Professzionális videók

A képzéseink gerincét a videók adják. Videókban mutatjuk meg és magyarázzuk el az adott témát. A képzés anyagát 2-5 perces videókra szedtük szét, egy-egy videó egy konkrét témával foglalkozik.

Szöveges anyagok, extra információk, hasznos hivatkozások

A leckékhez sokszor extra szöveges információ is tartozik, ami kiegészíti a videók anyagait. Itt találhatóak a videó anyagához kapcsolódó linkek is, így könnyen tudod azonnal alkalmazni az elhangzottakat.

Kérdés szekció minden leckénél

Minden lecke alatt található egy kérdés szekció. Itt az adott leckével kapcsolatos kérdésedet tudod feltenni szakértőinknek, de vissza is tudod olvasni mások által feltett kérdéseket, szakértőink által adott korábbi válaszokat, valamint te is meg tudod osztani a tapasztalatod a KatásLeszek hallgatóival.

Tudáspróbák

Minden tanfolyamhoz készül tudáspróba is, mely segítségével tudod tesztelni a frissen megszerzett tudásodat. A tanfolyam anyagából rákérdezünk a legfontosabb információkra, így nem csak tesztelni tudod a tudásod, hanem be is tudod gyakorolni azokat.

Mit mondtak azok, akik elvégezték ezt a tanfolyamunkat?

"A minták könnyen alkalmazhatóak különböző tevékenység típusokra. Angol nyelvű szerződésminta is hasznos lenne!"
Kunos Imre
5/5
"Hasznos, részletes, érthető tartalom."
Kékesi Ildikó
5/5
"A tanfolyam jól érthető, a bemutatott példák révén praktikus támogatást nyújt, különösen a kezdő vállalkozóknak."
dr. Bárdits Viktor
5/5
"Hasznos, gyakorlatias, könnyen követhető és érthető, köszönjük!"
Lengyel Katalin
5/5
"Nagyon hasznos és érdekes előadás volt, külön köszönet a szerződés mintákért."
Sziva Ágnes
5/5
"Nagyon hasznos tartalom, érthető stílus, csak ajánlani lehet mindenkinek."
Horváth Lajos
5/5
"A tanfolyami előkészítés különösebb jogi előképzettség nélkül is érthető. A szerződésminták könnyen adaptálhatók. Úgy gondolom ugyanakkor, hogy a tanácsadási szolgáltatás fölvethet a bemutatott szerződésmintákban nem kifejtet buktatókat is, amelyekre vonatkozó iránymutatás hasznos lenne.Megismételem továbbá korábbi üzenetemet, amelyben a szellemi export (EU) tevékenységre vonatkozó kiegészítést kértem. Köszönettel venném a fenti témákra vonatkozó tájékoztatásukat."
Dr.Madai Gyula
4/5
"Nekem az tetszik, hogy felhívod a figyelmet arra, hogy az esetleges burkolt foglalkoztatás csapdáját hogy kell elkerülni. Köszönöm!!!"
Székely Nóra
5/5
Kattints bátran, valóban teljesen ingyenesen tekintheted meg ezt a képzést!

Ami minden online tanfolyamunk mellé jár...

Örökös hozzáférés
Nálunk nincsenek ütemezett videók, korlátozott hozzáférés vagy lejáró előfizetések. A tanfolyam megvásárlásával időkorlát nélküli hozzáférést kapsz ehhez a tanfolyamhoz, így annyiszor és akkor nézed meg, amennyiszer csak szeretnéd.

30 napos pénzvisszafizetési garancia
Biztosak vagyunk benne, hogy hasznosnak fogod találni ezt a tanfolyamunkat. Amennyiben mégsem, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszafizetjük az árát. Igen, ennyire biztosak vagyunk benne!

Vásárold meg most a képzést magadnak a 6 db szerződésmintával együtt!

Vásárlás egy perc alatt megvan, azonnal hozzáférsz a online tanfolyamhoz és a szerződés mintákhoz!
megbizasi_doboz

A képzés ára:

24 990 Ft + ÁFA

18 742 Ft + ÁFA

Gyakran Felmerülő Kérdések

A regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint kattintani a nagy zöld gombra, majd add meg az adataidat. Ekkor kapsz majd egy visszaigazoló e-mailt, hogy sikeresen felíratkoztál. Másnaptól márkapod is az első napi leckét.
Igen, valóban ingyenes, regisztrációnál nem is kérünk bankkártya adatokat.
Ahogy láthattad a weboldalunk ez a tanfolyam meg is vásárolható 9990 forintért. A fizetős és az inygenes tanfolyam tartalmában teljesen megegyezik. Pontosan ugyanazok a videók, ugyanzok az anyagok találhatóak benne. A külnöbség ott van, hogy a fizetős változatnál azonnal meg kapod a teljes anyagot, és örökös hozzáférést kapsz, így bármikor később vissza tudsz térni, a videókat újra tudod nézni, hónapokkal később is tudsz kérdezni egy-egy lecke oldalán. ezzel szemben az ingyenes változatban 14 napon keresztül, leckékre bontva kapod meg az anyagot, naponta 1-1 leckét, miután lejár a 14 nap nap, utána már nem fogsz többet hozzáférni a tanfolyam anyagához. De ne aggódj, bármikor válthatsz a fizetős változatra.
Igen, persze. Onnantól kezdve megkapod az örökös hozzáférést a tanfolyamhoz, valamint a KATA Mesterkurzus VIP Facebook csoprottagságot is. Onnantól a tanfolyam bármikor elérhető lesz a számodra, a videókat akkor és annyiszor nézed vissza amennyiszer csak szeretnéd. Lesz egy saját videókézikönyved, ami mindig ott lesz neked.
Nem, a KATA Mesterkurzus VIP Facebook csoport hozzáférés, csaka. fizetős tanfolyamokat megvásárló hallgatóinknak jár.