fbpx

Hogyan legyen nyugdíjam?

ONLINE TANFOLYAM

Kattints bátran, ez a tanfolyam rövid időn belül behozza az árát!

5 érv amellett, hogy már most foglalkozz a nyugdíj kérdésével!

1. Olyan korban élünk, amikor a nyugdíjjal foglalkoznod kell!

Ez tény, csak rajtad áll, hogyan látsz hozzá. Ezzel a tanfolyammal ebben segítünk neked.

2. A nyugdíjtéma sokkal bonyolultabb, mint elsőre gondolnád!

Számos lehetőség és konstrukció közül lehet választani, számos előnnyel és hátránnyal. Segítünk neked kiigazodni ebben ezzel a tanfolyammal.

3. A nyugdíjmegtakarítás több évtizedre szól, így fontos, hogy megalapozott döntést hozz!

Minél jobb rálátásod van a különböző megoldásokra, konstrukciókra, termékekre, annál inkább ki fogod tudni választani azokat, amelyek hosszú távon neked a legjobb megoldást kínálják.

4. KATA vállalkozó vagy? Akkor neked extrán fontos, hogy foglalkozz a nyugdíjaddal!

Köztudott, hogy KATA vállalkozóként minimális nyugdíjra számíthatsz. A tanfolyamban kiszámoljuk, hogy pontosan mekkorára, és bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeid vannak, hogy megfelelő nyugdíjmegtakarításod legyen.

5. Bankoktól és biztosítóktól független tanácsadó mutatja meg neked, milyen lehetőségeid vannak

A tanfolyamban olyan szakértő mutatja be a lehetőségeket, aki nem egy biztosítónak vagy banknak a képviselője, hanem független képviselőként objektíven tud megoldásokat mutatni. Nem azt mondja, hogy mi a legjobb neked, hanem megmutatja a lehetőségeket, bemutatja az előnyöket és hátrányokat, így te magad ki fogod tudni választani a SZÁMODRA legmegfelelőbb megoldást.

Úgy gondolod, hogy idős korodra nem lesz elegendő nyugdíjad?

Szeretnél cselekedni, de nem tudod, hogyan láss hozzá?

Ha igen, akkor ez az online képzés neked készült!

Mit tartalmaz ez az online képzésünk?

A nyugdíjmegtakarítások nagyon hosszú időre szólnak (10-20-30 évre), így nem mindegy, hogy milyen konstrukció mellett tesszük le a voksunkat.

De kiválasztani a megfelelő nyugdíjmegtakarítás-konstrukciót nehezebb, mint elsőre gondolnád. A piacon található termékek és konstrukciók számos olyan rejtett költséget tartalmazhatnak, amiket ha nem veszel figyelembe a választásnál, akár milliókkal kevesebb pénzed is lehet, mire eléred a nyugdíjkorhatárt.

Ezzel a tanfolyammal az a célunk, hogy mindenki számára érthető nyelven végigvegyük a nyugdíjhelyzetet Magyarországon, megmutassuk, hogy milyen lehetőségek közül lehet választani, és hol mire figyeljünk, hogy nyugdíjas korunkra megfelelő mennyiségű nyugdíjunk legyen.

A tanfolyamban átvesszük a magyar nyugdíjrendszer alapjait, működését. Kiszámoljuk három különböző forgatókönyvvel, hogy ki mekkora nyugdíjra számíthat. Végigvesszük az elérhető lehetőségeket, hogy melyik megoldásnak mi az előnye, mi a hátránya, mire figyeljünk oda mielőtt beleugranánk és elhatároznánk magunkat valamelyik mellett.

Mit veszünk át ebben a tanfolyamban?

Egy teljes, átfogó tanfolyamot fogsz kapni ahhoz, hogy el tud kezdeni kialakítani a saját nyugdíj stratégiád!

A probléma a nyugdíjrendszerrel, ami miatt bajban leszünk (7 videó)

Az első nagy fejezetben végig vesszük, hogy mi is az óriási probléma a jelenlegi nyugdíj rendszerrel, miért leszünk nagy bajban idős korunkra. Átvesszük a nyugdíj rendszer rövid történetét, hogy kapj egy átfogó képet arról, hogy hogyan is jutottunk ide. Szó lesz arról is, hogy miért baj hogy az állami nyugdíj mindig is az aktuális politikai klímától fog függeni, majd végül megnézzük pontosan hogyan is számítják ki majd az állami nyugdíjad és mennyi nyugdíjra számíthat egy minimálbéres és egy havi 300.000 nettóval rendelkező alkalmazott.

KATA és a nyugdíj (3 videó)

A katás extrán nehéz helyzetben vannak, ha a nyugdíjról van szó. ebben a fejezetben három videón keresztül csak velük foglalkozunk. Megnézzük miért vannak a katások többszörösen hátrányos helyzetben, kiszámoljuk, hogy mennyi állami nyugdíjra számíthatnak, és végül beszélünk arról, hogy ezt a helyzetet hogyan tudjuk az előnyünkre fordítani.

Amit tudnunk kell, mielőtt belevágunk (6 videó)

Ebben a fejezetben végigvesszük, hogy hogyan építsük fel a nyugdíjstratégiánkat. Beszélünk arról, hogy miért a biztonsági tartalék kialakítása a legelső lépés minden sikeres nyugdíjstratégiának. Megmutatjuk, hogyan tudod te magad kiszámolni, hogy idős korodra pontosan mekkora nyugdíjra is van szükséged, így látni fogod, hogy a várható állami nyugdíj és a valódi igény között mekkora rés van., de szó lesz még a kockázat-hozam.hozzáférhetőség háromszögről, a kamatos kamatról és az inflációról. Majd az utolsó videóban megmutatjuk, hogy hogyan lehet majdnem 20 millió forintnyi különbség két nyugdíjstratégia között.

Ami alapján majd döntenünk kell… (7 videó)

Végig vesszük azt a 7 kritikusan fontos paramétert ami alapján ki fogod tudni választani magad részére a legmegfelelőbb nyugdíj megtakarítást. Lesz szó az időtávról, havi részletről, rugalmasságról, hozzáférhetőségről, kockázatról, hozamokról, költségekről és adókedvezményekről.

Termékek és megoldások (9 videó)

A legnagyobb fejezetben végigvesszük azokat a termékeket és megoldásokat, amik szóba jöhetnek. Végig megyünk mind a hét megoldáson, megnézzük az előnyeit és hátrányait, majd egy külön videóban össze is hasonlítjuk őket, hogy melyik mire jó, mire érdemes odafigyelnünk, ha azt szeretnénk választani.

Fontos megjegyzések a végére (2 videó)

A befejező fejezetben összeszedtük azokat a tanácsokat, amiket érdemes megfogadni, ha belevágunk és elkezdjük kialakítani a nyugdíj stratégiánkat. Ötletek, tippek, hogy hogyan tudjuk magunkat bebiztosítani nyugdíjas éveinkre.

A tanfolyam számokban:

23 db

videó

1 óra 26 perc

videóanyag

1 db

letölthető fájl

46

hallgató

4.8 csillag

10 db értékelés alapján

Ajándék a tanfolyamhoz:

Megtakarításkalkulátor

A tanfolyamhoz ajándékba adunk egy ‘Megtakarításkalkulátor’ Excel táblázatot, amiben a tanfolyamban bemutatott négy forgatókönyv számításait találod. Ezeket te szabadon tudod szerkeszteni, hogy megtaláld a számodra leginkább megfelelő forgatókönyvet.

Hogyan épül fel ez az online tanfolyam?

Modern, átlátható, könnyen használható tanfolyamfelület

A teljesen átalakított és megújított tanfolyamrendszerünk egy új, modern, átlátható és könnyen használható tanfolyam felületet kapott.

Professzionális videók

A képzéseink gerincét a videók adják. Videókban mutatjuk meg és magyarázzuk el az adott témát. A képzés anyagát 2-5 perces videókra szedtük szét, egy-egy videó egy konkrét témával foglalkozik.

Szöveges anyagok, extra információk, hasznos hivatkozások

A leckékhez sokszor extra szöveges információ is tartozik, ami kiegészíti a videók anyagait. Itt találhatóak a videó anyagához kapcsolódó linkek is, így könnyen tudod azonnal alkalmazni az elhangzottakat.

Kérdés szekció minden leckénél

Minden lecke alatt található egy kérdés szekció. Itt az adott leckével kapcsolatos kérdésedet tudod feltenni szakértőinknek, de vissza is tudod olvasni mások által feltett kérdéseket, szakértőink által adott korábbi válaszokat, valamint te is meg tudod osztani a tapasztalatod a KatásLeszek hallgatóival.

Tudáspróbák

Minden tanfolyamhoz készül tudáspróba is, mely segítségével tudod tesztelni a frissen megszerzett tudásodat. A tanfolyam anyagából rákérdezünk a legfontosabb információkra, így nem csak tesztelni tudod a tudásod, hanem be is tudod gyakorolni azokat.

Kattints bátran, valóban teljesen ingyenesen tekintheted meg ezt a képzést!

Mit mondtak azok, akik elvégezték ezt a tanfolyamunkat?

"Jól felépített, könnyen követhető anyag."
Kékesi Ildikó
5/5
"Jól felépített, objektív, részletes, jól követhető. Laikusként én újra meg fogom hallgatni, hogy biztosabb legyek a dolgomban."
Németh Miklós Márton
5/5
"Szerintem is remek anyag, átfogó és jól követhető. Nem most kezdtem a témáról gondolkodni és már volt egy saját kalkulációm, amikor megnéztem a videókat, de még így is tudott újat mondani. Egyetértek, hogy kellene a középiskolában is oktatni gazdasági alapismereteket, többek között a nyugdíjról való gondolkodást és gondoskodást is. Nem bántam meg, hogy befizettem a tanfolyamra. Köszönöm."
Nagy Timea
5/5
"Jól összeszedett anyag, amit akár már középiskolában is lehetne oktatni, szerintem ezt egy érettségi előtt álló diák is teljes mértékben meg tudná érteni, és fel tudná mérni, miért lenne nagy szükség az öngondoskodásra. Javaslat: Készülhetne akár egy olyan videotanfolyam is, ahol az egészségbiztosítási -és megtakarítási megoldásokat, lehetőségeket veszitek át (ha van lehetőség Magyarországon ilyesmire). Illetve egy másik tanfolyamot is el tudnék képzelni az önerő hatékony összegyűjtéséről (pl. a saját részre gyűjtendő önerőt tekintve, illetve amikor a szülők kezdik el gyűjteni a gyermeküknek az önerőt - példákat összehasonlítva), illetve a hitelspirálba kerülés elkerülési stratégiáját is bemutathatnátok. Hálás köszönet ezért az anyagért!"
Szabó Adrienn
5/5
"Nagyon érdekes és jól összeszedett volt a tanfolyam. Sokat lehet belőle tanulni, jól követhető és hasznos információkat tartalmaz."
Sziva Ágnes
5/5
"Szuperül felépített anyag. Nagyon jól, követhető, érthető. Mindenkinek szívesen ajánlom, akit érdekel a saját nyugdíja :)"
Kiss-Nemes Veronika
5/5

Vásárold meg most a képzést magadnak!

A képzés ára:

9 990 Ft + ÁFA

7 490 Ft + ÁFA

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

Gyakran Felmerülő Kérdések

A regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint kattintani a nagy zöld gombra, majd add meg az adataidat. Ekkor kapsz majd egy visszaigazoló e-mailt, hogy sikeresen felíratkoztál. Másnaptól márkapod is az első napi leckét.
Igen, valóban ingyenes, regisztrációnál nem is kérünk bankkártya adatokat.
Ahogy láthattad a weboldalunk ez a tanfolyam meg is vásárolható 9990 forintért. A fizetős és az inygenes tanfolyam tartalmában teljesen megegyezik. Pontosan ugyanazok a videók, ugyanzok az anyagok találhatóak benne. A külnöbség ott van, hogy a fizetős változatnál azonnal meg kapod a teljes anyagot, és örökös hozzáférést kapsz, így bármikor később vissza tudsz térni, a videókat újra tudod nézni, hónapokkal később is tudsz kérdezni egy-egy lecke oldalán. ezzel szemben az ingyenes változatban 14 napon keresztül, leckékre bontva kapod meg az anyagot, naponta 1-1 leckét, miután lejár a 14 nap nap, utána már nem fogsz többet hozzáférni a tanfolyam anyagához. De ne aggódj, bármikor válthatsz a fizetős változatra.
Igen, persze. Onnantól kezdve megkapod az örökös hozzáférést a tanfolyamhoz, valamint a KATA Mesterkurzus VIP Facebook csoprottagságot is. Onnantól a tanfolyam bármikor elérhető lesz a számodra, a videókat akkor és annyiszor nézed vissza amennyiszer csak szeretnéd. Lesz egy saját videókézikönyved, ami mindig ott lesz neked.
Nem, a KATA Mesterkurzus VIP Facebook csoport hozzáférés, csaka. fizetős tanfolyamokat megvásárló hallgatóinknak jár.