fbpx
LEADÁSI HATÁRIDŐ:
nap
óra
perc
másodperc

KATA bevallás elkészítése, könyvelő nélkül!

Egyetlen lépésre vagy attól, hogy hozzáférj képzésünkhöz

"Gratulálok a munkátokhoz. Tényleg el tudom készíteni az adóbevallásomat önállóan...Már a 2019. évi KATA bevallásomat is a tanfolyamotok alapján készítettem el, de ez a mostani, továbbfejlesztett tanfolyamotok felülmúlhatatlan. Köszönöm."
Soha Glória
"Igen, ilyen egy valódi értéket adó prezentáció! Egy felesleges szó sem hangzott el. Teljes körűen mindent információt megkaptam!"
Kovács István

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Összeg
4. modul: KATA bevallás elkészítése  × 1 9 990 Ft
Részösszeg 9 990 Ft
ÁFA Ft
Összeg 9 990 Ft
  • A biztonságos online bankkártyás fizetést a Barion biztosítja. Bankkártyád adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetés esetén, fizetés után, azonnal hozzáférsz a megvásárolt képzéshez.

Személyes adataidat a rendelés feldolgozásához, a profilod menedzseléséhez, a weboldal személyre szabott használatához, valamint az általad kért termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információk átadására használjuk. Részleteket az általános szerződési feltételeinkben és az adatkezelési szabályzatunkban találod.

Hogyan legyen nyugdíjam? című képzésünk, most 50% kedvezménnyel!
KATA vállalkozóként nem igazán számíthatunk nyugdíjra, ezért fontos hogy már most foglalkozzunk a témával! Most kedvezményesen vásárolhatod meg ezt a képzésünket, amiben alaposan körbejárjuk a témát!

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Biztosak vagyunk benne, hogy hasznosnak fogod találni ezt a tanfolyamunkat. Amennyiben mégsem, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszafizetjük az árát. Igen, ennyire biztosak vagyunk benne!

error:
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...