fbpx

SZEMÉLYES TANÁCSADÁS

Felmerült egy probléma, amit szeretnél egy könyvelővel átbeszélni, hogy biztosan jó megoldás szülessen?

Ha igen, akkor gyere el hozzánk tanácsadásra!

Sokan fordultatok hozzánk, hogy szeretnétek személyes tanácsadásra eljönni, mert olyan egyedi problémával szembesültetek, ami meghaladja tanfolyamaink keretét. Pont emiatt, innentől Szedlák Anita, könyvelő és a KatásLeszek szakmai koordinátora személyes konzultációkat is vállal.

Számos kérdéssel, problémával találkozhatsz, mint vállalkozó, amikor érdemes, sőt szükséges könyvelőhöz fordulnod.

  • KATA vállalkozás indítása előtt állsz, és szeretnéd tudni pontosan milyen teendőid lesznek?
  • Valamiért egyedi a helyzeted, és szeretnéd tudni, hogy biztosan a KATA adózás a legjobb megoldás neked? Milyen lehetőségek vannak, ha nem?
  • Kinőtted a KATA-t, és szeretnél továbblépni, de nem tudod hogyan.
  • Számláznál külföldre, de nem ismered pontosan a szabályokat.
  • KFT-vel vagy BT-vel kapcsolatos kérdéseid vannak.

Ezeken kívül számos egyedi eset lehetséges. Ha neked is szükséged van egy könyvelőre, akiben megbízhatsz és segíteni tud neked, akkor jelentkezz a tanácsadásra!

20 év számviteli- és 7 év KATA adózási szakmai tapasztalat!

Anita azóta foglalkozik KATA adózással, amióta ez az adózási forma egyáltalán létezik. 20 évi vállalkozás számviteli- és 7 évi KATA adózási tapasztalattal a háta mögött sok dolgot látott, sok mindent könyvelt és sok problémát megoldott már.

saját könyvelő irodáját még 2013-ban alapította, amely jellemzően mikrovállalkozásokra és KATA-s vállalkozásokra specializálódott.

Sok évnyi szakmai tapasztalatán túl, van még egy különleges képessége: Úgy tudja elmagyarázni, még a bonyolult számviteli és adózási módokat is, hogy azt mindenki megérti, akkor is, ha semmiféle előképzettsége sincs ezen a téren.

Pont emiatt biztosak vagyunk benne, hogy maximálisan elégedett leszel a szakmai felkészültségével, a munkához való hozzáállásával!

Ezért arra biztatunk, hogy amennyiben elakadtál a KATA adózás világában, vagy olyan problémába futottál bele, amivel kapcsolatban szeretnéd kikérni egy tapasztalt könyvelő szakmai véleményét, akkor jelentkezz mielőbb, mert biztosak vagyunk benne, hogy végül elégedett leszel a munkájával.

Mit mondtak azok, akik már dolgoztak Anitával?

” Azért szeretek Anitával dolgozni, mert tudom, számíthatok rá, gyorsan reagál – sosem vártam még egy email-es kérdésemre 1 munkanapnál többet, de általában még aznap kapok választ – szakmailag a top-on van, alapos és javaslatokat tesz, ha azt látja, jobbá lehet tenni vele a cég pénzügyeit.”

5/5
Jóljárt Dávid
Netchilli Kft.
“Anita körültekintő, pontos, mindig elérhető és azonnal foglalkozik a problémákkal (időt és energiát sem sajnálva). Teljesen egyénre szabott megoldási lehetőségeket keres és valóban figyel ránk: mindig tudja, mi a helyzet velünk, mégsem kell egy vagyont kifizetnünk a szolgáltatásért. Nagy szerencsének érzem, hogy ő van a segítségünkre a vállalkozásunk beindításában.”
5/5
Ecsedi Noémi
Dietrend Kft.

Jelentkezz személyes tanácsadásra!

Helyszín:
A jelenlegi helyzetre való tekintettel, a tanácsadás telefonon, Skpye-on vagy más videós beszélgetést lehetővé tevő platformon zajlik. Ezek a megbeszélések is pontosan ugyanolyan teljes értékű tanácsadások, mintha személyes találkozó lenne.

Egyórás személyes tanácsadás ára:
19 500 Ft (alanyi adómentes)
 
Fizetés módja:
Szigorúan csakis számla ellenében, banki átutalással.
 
Hogyan tudsz jelentkezni?

Töltsd ki a jobb oldalon található űrlapot, majd kattints a ‘Jelentkezés elküldése” gombra. A könyebb kapcsolatfelvétel miatt, minden mező kitöltése kötelező. A megadott elérhetőségeiden Anita felveszi veled a kapcsolatot 24 órán belül és egyeztet veled időpontot a személyes tanácsadásra.

Szedlák Anita
Könyelő, a KatásLeszek szakmai tanácsadója